Víkendový pobyt v Budapešti

Pojďte se seznámit s městem, kterému se přezdívá Perla na Dunaji. V Budapešti jsme pro vás připravili kvalitní ubytování ve 4* hotelu v samotném centru města doplněné o mnoho možností na poznávání, vstupy do muzeí, kartu na dopravu zdarma, vstup do oblíbených termálních lázní a další pestrý program.

Zde je kompletní program balíčku Víkendový pobyt v Budapešti: jak již úvod napověděl, ubytujeme vás v samotném centru města. 4* hotel Ramada Budapest city center se nachází u hlavní nákupní ulice Vaci nedaleko Velké synagogy, Řetězového mostu a Národního muzea. Abyste se mohli opravdu důkladně seznámit s Budapeští je součástí pobytu pro každého z páru karta ve které je zahrnuta doprava zdarma, vstupy do 20 budapeštských muzeí, prohlídka historického centra města s průvodcem, vstupenky do termálních lázní Lukacs, prohlídkový okruh budapeštským jeskynním systémem a mnoho dalších alternativ na zajímavý poznávací program. Co si z nabídky možností na pestré vyžití, které jsou zahrnuty v budapeštské kartě během návštěvy hlavního města Maďarska vyberete bude zcela na vás, ale v každém případě vás jistě čeká vydařený pobyt.

K pobytu v Budapešti lze doobjednat

K pobytu v Budapešti je možné u nás přiobjednat následující služby: 1) prodloužení pobytu o noc včetně snídaně a vstupu do wellness – 3 900 Kč Doobjednávky k pobytu prosím uveďte v objednávkovém formuláři v kolonce Ostatní. Stačí uvést číslo služby, kterou si přejete k pobytu doobjednat.

Vybavení pokoje

Můžete se těšit na kvalitně vybavené pokoje standardu 4*. Součástí každého pokoje je klimatizace, vana/sprcha, vysoušeč vlasů, trezor, telefon, TV, mini-bar a připojení k internetu.

Stravování

V ceně pobytu jsou zahrnuty snídaně formou švédských stolů po obě rána. K dispozici vám dále bude hotelová restaurace a bar.

Lokalita víkendového pobytu

Maďarsko – centrum Budapešti – 4* hotel Ramada Budapest City center

Ostatní

Pobyt v Budapešti je možné uskutečnit i na delší dobu (cena za noc navíc včetně snídaně pro pár je 3 900 Kč), pobyt je možné čerpat i v průběhu pracovního týdne na libovolné tři dny a dvě noci.

Cena

11 999 Kč pro pár (5 999 Kč / osoba) hodnota pobytu 480 bodů

Mapa

Objednávka

Podáním objednávky souhlasím s OP a zpracováním osobních údajů

V případě jakýchkoliv dotazů k objednávce nebo pokud si budete přát objednat pobyt po telefonu prosím kdykoliv volejte +420 739 907 010.